Hi There!

Ik ben Nienke, de spierbal achter IN&OUT FIT.
Ik hou van gezelligheid, ik ben dol op pindakaas en ik ben een echte foodie. Ik hou van lekker eten en vind het leuk om te experimenteren om gezond eten lekker te maken.
Als persoon ben ik behulpzaam. Ik krijg energie van mensen helpen en ik ben gelukkig als mensen plezier hebben. Verder ben ik empathisch, daadkrachtig, eerlijk en natuurlijk sportief!

 

Gezondheid & Leefstijl

Ik ben opgeleid tot HBO verpleegkundige en heb me verder ontwikkeld tot verpleegkundig specialist (MSc.), met expertise binnen het cardiovasculaire specialisme (hart- en vaatziekten). Door mijn ervaring als zorgprofessional heb ik veel geleerd over wat een gezonde leefstijl inhoudt en hoe essentieel dit is voor de gezondheid.
Door de jaren heen heb ik me verdiept in het optimaliseren van een gezonde leefstijl voor mijn patiënten en voor mezelf als healthfreak. Vanuit natuurlijke interesse ben ik elke dag lekker actief met sport, beweging en gezonde voeding. Hoewel plezier mijn grootste drijfveer is, is het gezondheidsaspect natuurlijk minstens zo belangrijk!

 

Sport & Training

Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zo stond ik als kind te trappelen voor mijn atletiektraining of paardrijles. Later verschoof die interesse naar kickboksen en krachttraining. Sportief bezig zijn is voor mij de ultieme combinatie van inspanning en ontspanning, die ervoor zorgt dat ik lekker in mijn vel zit. Deze drive heeft ervoor gezorgd dat ik me in de afgelopen jaren heb ontwikkeld tot sport & lifestyle coach. Ik ben begonnen met het geven van groepslessen, waar ik nog steeds veel plezier uit haal. Later ben ik ook personal training gaan geven, omdat ik me naast de groepstrainingen ook wil richten op het functioneel, verantwoord en doelgericht trainen.

 

Er is geen ‘one size fits all’

Ik realiseer me dat niet iedereen zo blij wordt van sporten, en dat gezond leven een hele uitdaging kan zijn.
Ik laat graag mijn expertise op je los! Ik wil je inspireren en motiveren om samen jouw leefstijl een positieve boost te geven.
Er is namelijk geen one size fits all en de perfecte leefstijl bestaat niet. Het is belangrijk om te weten wat je nodig hebt om je goed te voelen. Daarom richt ik mij op iedereen die zich fit wil voelen, van binnen èn van buiten

 

Ga jij de uitdaging aan?

IN&OUT FIT PAST BIJ JOU WANNEER JIJ

list item checkmark Gewicht wil verliezen op een gezonde en duurzame manier

list item checkmark Je sportprestaties naar een hoger niveau wil tillen

list item checkmark Je fit wil voelen, met meer energie en een betere conditie

list item checkmark Op zoek bent naar een stok achter de deur om je doelen te behalen

list item checkmark Ook wil genieten van een glas wijn of een stuk pizza op z’n tijd!

Persoonlijke aandacht

Empowerment

Groei & ontwikkeling

Gezonde lifestyle